Girls Day - banner" alt="Activity image">

Girls’ Day

Voor primair onderwijs, voortgezet onderwijs, werkgevers,

Tijdens Girls’ Day op 11 april 2024 openen door heel Nederland bedrijven hun deuren om meiden van 10 tot 15 jaar kennis te laten maken met bèta, techniek en IT.

Spiegelbeeld - banner" alt="Activity image">

Spiegelbeeld

Voor vrouwen in bèta, techniek en IT, werkgevers,

Spiegelbeeld is de rolmodellendatabase van VHTO met daarin meer dan 2.000 vrouwelijke professionals en studenten (rolmodellen) die werken of studeren in bèta, techniek en IT. Zij hebben samen met VHTO één doel: meer meisjes enthousiast maken voor een toekomst in bèta, techniek en IT!

Dit Doe Ik Gastles - banner" alt="Activity image">

Dit Doe Ik Gastlessen

Voor voortgezet onderwijs,

Ben je docent op een middelbare school en wil je jouw leerlingen voorbereiden op een studiekeuze door ze te laten kennismaken met een vrouwelijke professional uit bèta, techniek en IT?

Het volledige aanbod
" alt="Activity image">

Girls’ Day 2024 zit er alweer op!

Girls’ Day 2024 zit er alweer op!
Dankzij meer dan 230 bedrijven – verspreid over ruim 250 locaties – die hun deuren hebben opengesteld, hebben meer dan 8400 meiden kunnen zien wat bèta, techniek en IT is. Én hebben ze rolmodellen kunnen zien die hun verhaal deden en vol trots konden vertellen over hun werk.

" alt="Activity image">

Social Media Campagne rondom Girls’ Day 2024

De keuze voor een technisch of IT-beroep is nog steeds niet vanzelfsprekend. Om hier aandacht voor te vragen, starten wij op Girls’ Day de social media campagne ‘fix the system, not the girls’.

Meer nieuws en agenda