Aanmelden inspiratiesessie 8 juni (VOL)

DEZE SESSIE ZIT VOL! Je kan je aanmelden voor de reservelijst door een mail te sturen naar: schaik@verwijder-dit.vhto.nl

 

Volg jij een studie in bèta, techniek, of IT, en wil je meer weten over het starten van jouw eigen tech-bedrijf of hoe het is om te werken bij een tech startup of -scaleup? Kom dan naar ons webinar op 8 juni 19:00 – 20:30 en laat je inspireren door vrouwelijke tech-ondernemers en vrouwelijke professionals.

Met behulp van deze inspiratiesessie willen wij jullie de kans bieden om je al vanaf het begin van jullie studie te oriënteren op het opzetten van een startup of te gaan werken bij een startup/scaleup. Tijdens de sessie zal er worden ingezoomd op de voor- en nadelen van werken in een (eigen) startup en op de praktische stappen die komen kijken bij het starten van een tech-onderneming.

De eerste spreker voor het evenement is Emily Jacometti: oprichter van Flavour en Hackshield. Ze is expert op het gebied van Applied Gaming, Gamification, Storytelling en Gaming for Good. De andere sprekers worden nog bekend gemaakt. Houd daarvoor onze socials goed in de gaten.