Voor basisschoolleerlingen

www.ditdoeik.nl: Een VHTO-site waarin allerlei mensen uit de technische wereld vertellen over hun beroep en hun werk.   

www.proefjes.nl: Een site met leuke proefjes voor kinderen vanaf 9 jaar. Je kunt de proefjes thuis doen of in de klas op school.  

www.c3.nl: Een site met informatie over scheikundige proefjes, opleidingen en beroepen in de scheikunde. 

www.encyclopedoe.nl: Leuke proefjes voor kinderen op het gebied van wetenschap en techniek met meer dan 500 onderwerpen.  

www.nemosciencemuseum.nl: De website van Nemo Science Center in Amsterdam. Met een overzicht van wat er bij Nemo te doen is en een overzicht wat er thuis in je eigen omgeving allemaal te ontdekken valt.  

Kom je zelf weleens op een andere technische site die je leuk vindt? Laat het ons weten en stuur de link even door naar vhto@verwijder-dit.vhto.nl.

Voor leerlingen in het voortgezet onderwijs

www.digivita.nl: Als je interesse hebt in programmeren, het maken van apps en meer wilt weten over de opleidingen en beroepen in de ICT-wereld, bezoek dan eens de VHTO-site www.ditdoeik.nl     www.ditdoeik.nl: Een VHTO-site waar je verhalen vindt van allerlei mensen uit de technische wereld die hun beroep en hun werk vertellen.  

www.femmetech4girls.nu: Tien jonge vrouwen in een technische functie vertellen trots en enthousiast over hun vak. Ook hun leidinggevenden komen aan het woord. Het is vooral bedoeld voor vmbo-meisjes in de leeftijd van 13 tot 16 jaar.  

Kom je zelf weleens op een andere technische site die je leuk vindt? Laat het ons weten en stuur de link even door naar vhto@verwijder-dit.vhto.nl.