Webinar: Accenture zet zich in voor gelijkheid: 50/50 in 2025. Leer hoe verschil ons sterker maakt

01 februari 2021

Hoe ziet een loopbaan in de technologie of IT eruit? Hoe is het om bij een bedrijf als Accenture te werken? Wat ga ik eigenlijk doen na mijn studie? Houden deze vragen je bezig? Noteer dan vrijdag 19 maart van 14.00- 15.30 uur in je agenda!

Accenture en VHTO nodigen vrouwelijke studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in de IT graag uit voor het webinar: Accenture zet zich in voor gelijkheid: 50/50 in 2025. Leer hoe verschil ons sterker maakt.
Accenture is een internationaal organisatieadviesbureau dat diensten biedt voor management, technologie en outsourcing. VHTO zet zich in om de participatie van meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT te vergroten.

Programma

Tijdens dit Webinar krijg je de gelegenheid om meer te leren over wat Accenture doet en wat voor eventuele mogelijkheden er voor jou zijn, ook als je geen IT-opleiding hebt. Bovendien biedt het de unieke kans om de vrouwelijke medewerkers van Accenture te ontmoeten en te spreken in een vorm van online speeddaten. Zo bouw je nu al een relevant netwerk op. Ten slotte zal Lotte van der Pol, een onderzoeker aan Universiteit Leiden, een gastcollege geven over meisjes/vrouwen en technologie en de rol van opvoeding/nurture hierbij.

Heb je interesse? Schrijf je dan snel in! We hebben namelijk een beperkt aantal plekken beschikbaar. 

Praktische Informatie 

  • Datum: vrijdag 19 maart 2021

  • Tijd: 14.00-15.30 uur

  • Locatie: online in Microsoft Teams, wij sturen je een link.

  • Deelname is kosteloos

  • Vragen? Mail naar spiegelbeeld@verwijder-dit.vhto.nl of bel Lola Molenkamp: 06-42601197

AANMELDFORMULIER