Dit Doe Ik

Op 'Dit Doe Ik' staan foto’s, filmpjes en verhalen van vrouwen en mannen met een opleiding en beroep in bèta, techniek of ICT. Met Dit Doe Ik geeft VHTO een realistisch beeld van de diversiteit aan beroepen en beroepsbeoefenaars in bèta, techniek en ICT.

Lees meer

Mentoring

VHTO organiseert Mentoring Circles™ voor vrouwelijke studenten bij de overgang van opleiding naar werk of zelfstandig ondernemerschap. Eventueel kunnen ook individuele mentorprojecten worden opgezet.

Lees meer

Spiegelbeeld

Vrouwelijke studenten die zich in willen zetten om meer meisjes enthousiast te maken voor een toekomst in bèta, techniek of ICT zijn van harte welkom om mee te doen met de voorlichtingsactiviteiten van VHTO. Meld je aan voor de online database Spiegelbeeld.

Lees meer

Zelfstandig ondernemerschap

Het huidige economische klimaat biedt volop kansen voor zelfstandig ondernemers met een achtergrond in bèta, techniek of ICT. Om vrouwelijke hbo- en wo-studenten met een opleiding in bèta, techniek of ICT te enthousiasmeren voor het zelfstandig ondernemerschap heeft VHTO voorlichtingsmateriaal ontwikkeld. Ook heeft VHTO ervaring met het begeleiden van vrouwelijke studenten die deze stap overwegen (in mentoringcircles).

Lees meer