Meet-ups in Tech: pabodocenten op bedrijfsbezoek

18 september 2018

Dit schooljaar krijgen pabodocenten de prachtige kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij één of meer toonaangevende techbedrijven. Zoals Vanderlande, TomTom, Signify en T-Mobile. Zo kunnen ze hun beeld van de technische beroepspraktijk verbreden en verrijken. Meld je nu aan!

Interactieve tour

Vier bedrijven - Vanderlande, TomTom, Signify en T-Mobile - hebben een interessant programma samengesteld speciaal voor pabodocenten. Zo krijgen pabodocenten een interactieve tour door het bedrijf, ontmoeten zij professionals die er werken en gaan ze met hen en elkaar in gesprek over technologische innovaties in de sector. Maar ook over hoe die bedrijven aankijken tegen Wetenschap & Techniek in het basisonderwijs. Wie wordt daar niet enthousiast van?

Klaar voor de toekomst

De Meet-ups in Tech dragen bij aan kennisuitwisseling tussen de onderwijswereld en het technische bedrijfsleven. Bovendien helpen ze pabodocenten aan een realistisch(er) beeld van technische bedrijven en de beroepen die daarbij horen. En daarmee aan kennis die ze kunnen gebruiken om hun pabostudenten uit te rusten voor wetenschap- en techniekonderwijs. En daar worden de leerlingen van de toekomst alleen maar beter van.

Aanmelden?

De Meet-ups in Tech zijn voor pabodocenten, onderwijskundigen, coördinatoren en managers op de pabo. Interesse in dit mooie project van TechniekTalent.nu en VHTO? Meld je dan aan voor één of meer bedrijfsbezoeken. Deelname is kosteloos. Wees er snel bij want het aantal plaatsen per bedrijf is beperkt. Neem voor meer informatie contact op met VHTO via info@verwijder-dit.meetupsintech.nl of 020 888 4220.