Netwerk met industrie-experts in Den Haag tijdens de Emerson Global users Exchange

06 februari 2018

Emerson
Emerson heeft het hoofdkantoor in de V.S., in St. Louis, Missouri en is een van de wereldleiders in technologie en engineering en biedt daarmee innovatieve oplossingen aan klanten in de industrie.

Emerson Automation Solutions helpt producenten in de procesindustrie en machinebouw om hun productie te maximaliseren, het personeel veilig te laten werken, zorg te kunnen dragen voor het milieu en tegelijkertijd het energieverbruik en de operationele kosten te optimaliseren. Bij Emerson komen de beste producten, kennis van de industrie, technologie, consultancy, engineering, projectmanagement en services samen, om oplossingen te realiseren die het langdurige verschil maken voor onze klanten. 

Dit jaar is het thema van de Emerson Global Users Exchange 'Connect, Communicate, Create' en wordt het event in het World Forum in Den Haag georganiseerd. Deze tweejaarlijkse conferentie voor Europa, Midden-Oosten en Afrika vindt plaats van 7-9 maart 2018. Deze bijeenkomst is georganiseerd door gebruikers voor gebruikers en de nieuwste technologieën worden hier besproken door de eindgebruikers actief in chemical, engineering, Life Sciences, Oil & Gas, Power, Refining & Petrochemical, Metals & Mining.

Tijdens de Global Users Exchange is er een speciaal georganiseerde sessie vanuit Women in STEM op donderdag 8 maart van 18.00 tot 20.00 uur voor studenten en Young & Professionals om kennis te maken met Emerson. Het is een unieke mogelijkheid om de laatste technologieën en trends te bekijken op de Expo en te netwerken met professionals onder het genot van een hapje en een drankje.

Heb je interesse? Meld je aan via de website van de Exchange,  Vermeld in het invulveld “company” dat je komt voor “STEM”. Deze bijeenkomst is kosteloos en je kunt de betalingsstap overslaan.  

Voor meer informatie kun je mailen naar Josien.Suntjens@verwijder-dit.Emerson.com