Vacature Senior Projecamanger
Vacature Senior Projectmanager

Krijg je energie van het leiden en uitvoeren van meerdere projecten tegelijk, waarbij een sterke kenniscomponent aanwezig is? Weet je hoe je draagvlak kunt creëren van draagvlak voor onze inhoudelijke boodschap waar soms ook weerstand voor kan zijn? En denk je graag mee over nieuwe projecten waarbij je nieuwe inzichten uit de wetenschappelijke literatuur en trends uit de externe omgeving vertaalt naar de missie van VHTO?

Dan hebben wij een baan voor je! VHTO zoekt een (senior) projectmanager die samen met een klein, hecht team werkt aan meer meiden en vrouwen in bèta, techniek en IT. Met een flinke lading kennis, met bakken ervaring en een groot netwerk gaan wij de strijd aan. Dat doen we met kant-en-klare activiteiten en slimme tools die we overal inzetten om stereotypes en (onbewuste) overtuigingen te doorbreken. 

We werken van school tót op de werkvloer. Zodat meiden op meerdere momenten in hun leven technische rolmodellen tegenkomen en met eigen ogen inzien dat technologie ook hún wereld is.

Fix the system, not the girls. Dat is ons idee. Sluit je aan? Meer weten? Ga hier naar de vacature.