Medewerker

Vivian de Corti

Na veel omzwervingen in de commerciële sector ben ik terecht gekomen bij VHTO. Zelf ben ik niet technisch geschoold, maar wel technisch geïnteresseerd en weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om de vooroordelen weg te nemen en meer gelijke kansen te creëren. Techniek in de breedste zin is van iedereen en voor iedereen.

Medewerker

Rahel de Vriend

Ik ben Rahel en ben een aantal jaren geleden toevallig de tech in gerold. Inhoudelijke de perfecte plek voor mij, maar ik merkte in een omgeving van tech-startups en corporate innovatie dat ik toch wel erg vaak de enige vrouw aan tafel was. Ik kreeg zelf wel support op werk om toch verder te gaan in productontwikkeling van een techproject, maar wil graag de hobbels wegnemen voor anderen. Vooral voor diegene die de support niet hebben

Medewerker

Rian van Heur

Als IT-journalist werkte ik de afgelopen jaren voor verschillende media, zoals Computable en AG Connect. Ik schreef regelmatig over de IT-sector en het gebrek aan diversiteit in de sector. Na 15 jaar vond ik dat ik lang genoeg aan de zijlijn had gestaan en stapte over naar VHTO.

Medewerker

Andju Soekhai

Ik ben Andju! Ik ben altijd dankbaar geweest dat ik tijdens mijn HBO-studie Chemische Technologie in contact ben gekomen met VHTO. Naast dat ik zelf rolmodel werd, was ik ook meteen veel meer bewust van de invloed die genderstereotypen hebben voor, tijdens en na de technische studie. Ook tijdens mijn carrière in de Olie- en Gasindustrie ben ik mij blijven inzetten voor meer vrouwen in engineering.

Medewerker

Shirley de Wit

Ik doe onderzoek bij de TU Delft naar hoe er gedacht wordt over IT en hoe we genderdiversiteit kunnen vergroten. Daarnaast ben ik werkzaam bij VHTO, zo kunnen we gezamenlijk actueel onderzoek toepassen in projecten en ervaringen uit de praktijk vertalen naar nieuw onderzoek.

Medewerker

Aziza Boukhres

et mijn achtergrond in de jeugdzorg, het onderwijs en seksualiteit & diversiteit ben ik bewust hoeveel invloed verwachtingen en heersende normen hebben op de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Ik vind het leuk om samen te werken met het brede werkveld waarin VHTO werkt, om samen gelijkwaardige kansen te creëren voor vrouwen.

Medewerker

Carolien Martens

Eerlijke kansen creëren binnen thema’s die mij nauw aan het hart liggen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en een sterk rechtvaardigheidsgevoel is wat mij drijft om te werken aan positieve maatschappelijke veranderingen. Bij VHTO komen deze punten allemaal samen.

Medewerker

Marlieke Blankendaal

Ik ben Marlieke en onlangs heb ik mijn studie Cognitive Science and Artificial Intelligence afgerond. Ik geloof dat technologie de toekomst is en dat iedereen hier een rol in zou moeten spelen. Als project manager bij VHTO heb ik de mogelijkheid om met het teammeer kansen gelijkheid te creëren binnen de IT, bèta en techniek.

Medewerker

Tess Schoneveld

Ik ben Tess en heb een achtergrond in het bestuderen van complexe maatschappelijke problemen. Mijn passie is om eraan bij te dragen dat iedereen zijn/haar hoogste potentieel bereikt.

Medewerker

Marije Kauffman

Ik werk al jaren met veel plezier bij VHTO. Ik haal veel energie uit de gedrevenheid van mijn collega’s en de veelzijdigheid van het werk. Ik word daarnaast blij van nieuwe processen en organiseren. Bij VHTO ben ik verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, veelzijdig inzetbaar: van personele tot aan financiële administratie. Van het bieden van ondersteuning bij het budgetteren van projectaanvragen en het opstellen van begrotingen, tot het opstellen van financiële rapportages en het samenstellen van de jaarrekening.

Medewerker

Elsemieke de Jong

Ruim 10 jaar heb ik mij ingezet voor vrouwen en meiden rechten binnen de ontwikkelingssamenwerking. Ik heb veel mooie programma’s mogen opzetten en met inspirerende partners samengewerkt in allerlei verschillende landen van Mexico tot China Eerder werkte ik als programma manager bij RNW Media en als directeur bij CHOICE for Youth and Sexuality. Door COVID en twee COVID ‘baby’s’ werd mijn wereld ineens veel kleiner. Mijn focus en interesses verschoven naar de emancipatie in Nederland. Als project manager bij VHTO kan ik mijn ervaring en passie voor meiden en vrouwen emancipatie in Nederland en programma management combineren.

Medewerker

Sahar Yadegari

Directeur “Technologie heeft een enorme invloed op ons leven. Om te zorgen dat we allemaal baat hebben bij hoe technologie wordt gebruikt, moeten we ervoor zorgen dat de mensen die letterlijk aan de knoppen zitten, een goede afspiegeling zijn van die samenleving. Welke uitvindingen lopen we nu als samenleving mis doordat we maar met een […]

Medewerker

Ruby Broekman

Mijn naam is Ruby. Ik heb een achtergrond in Facility Management. Door mijn baan kreeg ik veel te maken met technische bedrijven waar werkzaamheden bijna nooit door vrouwen werden uitgevoerd. Om de opleidingen en de arbeidsmarkt in techniek en IT-industrie genderinclusiever te maken is het belangrijk om meisjes en vrouwen een platform te geven en ze te informeren over kansen in techniek en IT. Als projectcoördinator bij VHTO wil ik zo mijn steentje bijdragen.