Medewerker

Marije Kauffman

Ik ben Marije en ik ben verantwoordelijk voor personeelszaken en de financiële administratie. Ik ben te bereiken op 06 – 236 101 17.

Medewerker

Marlieke Blankendaal

Ik ben Marlieke en ik studeer Cognitive Science and Artificial Intelligence. Ik geloof dat technologie de toekomst is en dat iedereen hier een rol in zou moeten spelen. Als projectassistent bij VHTO heb ik de mogelijkheid om met het team meer kansen gelijkheid te creëren binnen de IT, bèta en techniek.

Medewerker

Laura Doornkamp

Mijn naam is Laura. Ik heb een achtergrond in bestuurskunde en een lesbevoegdheid voor het voortgezet onderwijs. Ik voerde promotieonderzoek uit naar de rol van genderrepresentatie en genderstereotypen in het voortgezet onderwijs.

Medewerker

Rian van Heur

Als IT-journalist werkte ik de afgelopen jaren voor verschillende media, zoals Computable en AG Connect. Ik schreef regelmatig over de IT-sector en het gebrek aan diversiteit in de sector. Na 15 jaar vond ik dat ik lang genoeg aan de zijlijn had gestaan en stapte over naar VHTO. Bij VHTO ben ik communicatieadviseur.

Medewerker

Vivien van Veldhuizen

Ik ben Vivien en ik heb een achtergrond in artificial intelligence en theaterwetenschappen. Met mijn werk als projectassistent bij VHTO hoop ik meer meisjes in aanraking te kunnen laten komen met de mogelijkheden van de technische sector en te laten zien dat deze veel breder is dan vaak wordt gedacht. Het verschil tussen exacte en humane wetenschappen hoeft niet noodzakelijk heel hard te zijn en ik hoop dat we dit kunnen laten zien!

Medewerker

Rahel de Vriend

Ik ben Rahel en ben een aantal jaren geleden toevallig de tech in gerold. Inhoudelijke de perfecte plek voor mij, maar ik merkte in een omgeving van tech-startups en corporate innovatie dat ik toch wel erg vaak de enige vrouw aan tafel was. Ik kreeg zelf wel support op werk om toch verder te gaan in productontwikkeling van een techproject, maar wil graag de hobbels wegnemen voor anderen. Vooral voor diegene die de support niet hebben

Medewerker

Rosie Zheng

Ik ben Rosie en ik heb een achtergrond in Psychologie en Kunstmatige Intelligentie. Mijn doel is om stigmatiserende genderstereotypen tegen te gaan om een meer diverse en inclusieve omgeving te creëren. In de techsector is dit is essentieel om technologieën te creëren die onze maatschappij weerspiegelen waardoor deze voor iedereen even goed kunnen werken.

Medewerker

Tess Schoneveld

Ik ben Tess en heb een achtergrond in het bestuderen van complexe maatschappelijke problemen. Mijn passie is om eraan bij te dragen dat iedereen zijn/haar hoogste potentieel bereikt.

Medewerker

Sahar Yadegari

Directeur “Technologie heeft een enorme invloed op ons leven. Om te zorgen dat we allemaal baat hebben bij hoe technologie wordt gebruikt, moeten we ervoor zorgen dat de mensen die letterlijk aan de knoppen zitten, een goede afspiegeling zijn van die samenleving. Welke uitvindingen lopen we nu als samenleving mis doordat we maar met een […]

Medewerker

Ruby Broekman

Mijn naam is Ruby. Ik heb een achtergrond in Facility Management. Door mijn baan kreeg ik veel te maken met technische bedrijven waar werkzaamheden bijna nooit door vrouwen werden uitgevoerd. Om de opleidingen en de arbeidsmarkt in techniek en IT-industrie genderinclusiever te maken is het belangrijk om meisjes en vrouwen een platform te geven en ze te informeren over kansen in techniek en IT. Als projectcoördinator bij VHTO wil ik zo mijn steentje bijdragen.

Medewerker

Andju Soekhai

Ik ben Andju! Ik ben altijd dankbaar geweest dat ik tijdens mijn HBO-studie Chemische Technologie in contact ben gekomen met VHTO. Naast dat ik zelf rolmodel werd, was ik ook meteen veel meer bewust van de invloed die genderstereotypen hebben voor, tijdens en na de technische studie. Ook tijdens mijn carrière in de Olie- en Gasindustrie ben ik mij blijven inzetten voor meer vrouwen in engineering.

Medewerker

Anke ter Huurne

Ik ben Anke en ik studeer werktuigbouwkunde. Een studie met slechts een aantal meiden. Ik hoop met mijn werk, als projectassistent bij VHTO, meer meiden te mogen inspireren en te laten zien dat de techniek en ICT een stuk breder en leuker is dan ze vaak denken!

Medewerker

Floor Vink

Mijn naam is Floor en ik heb een achtergrond in erfgoedstudies en (culturele) diversiteit. Mijn doel is om alle meisjes en vrouwen te wijzen op de kansen die de IT-arbeidsmarkt te bieden heeft. Zo maken we de techsector inclusiever én innovatiever. Bij VHTO ben ik projectmanager.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief