Maak meisjes enthousiast voor jouw opleiding, functie of beroep

Over Spiegelbeeld

Veel meisjes hebben geen (goed) beeld van bèta/technische opleidingen en beroepen. Als vrouwelijke professional van Spiegelbeeld geef je ze een kijkje in de toekomst. Je laat meisjes mogelijkheden in bèta, techniek of IT zien, waar ze misschien nog nooit aan hebben gedacht!

Lees meer

Aanmelden

Wil je je als vrouwelijke beroepsbeoefenaar inschrijven in de database van VHTO? Meld je dan aan en vul je gegevens in. VHTO neemt daarna contact met je op om de inschrijving compleet te maken en om je meer informatie te geven.

Lees meer

Activiteiten

Door je in te schrijven in de database Spiegelbeeld van VHTO kun je aan allerlei activiteiten meedoen om meisjes enthousiast te maken voor bèta, techniek of ICT. Voordat je daaraan begint, biedt VHTO je een training aan om de activiteiten die je uitvoert tot een succes te maken.

Lees meer

Verhuisd? Of een andere wijziging doorgeven

Ben je verhuisd? Misschien van baan gewisseld? Of tijdelijk ben je niet beschikbaar? Geef het door! Het is niet langer mogelijk om zelf in te loggen in de database. Mail je wijzigingen naar spiegelbeeld@verwijder-dit.vhto.nl. Lees hier de privacyverklaring van VHTO.

Flyer Spiegelbeeld

Heb je leuke collega’s, medestudentes, vriendinnen of familieleden die zich willen inzetten om meer meisjes enthousiast te maken voor een toekomst in bèta, techniek of IT? Deel dan deze flyer.

NAAR DE FLYER