Aanmeldformulier Spiegelbeeld

Spiegelbeeld is de rolmodellendatabase van VHTO met daarin vrouwelijke professionals en studenten die werken of studeren in bèta, techniek en IT. Deze rolmodellen zetten we in bij voorlichtingsactiviteiten en -middelen zoals speeddates, ervaringsverhalen, korte filmpjes, mediapresentaties, online-mentoring, lezingen, gastlessen, workshadowing en nog veel meer.

Meld je aan als rolmodel door onderstaand formulier in te vullen. Hier vind je onze privacyverklaring. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Heb je vragen, wil je je gegevens veranderen of jezelf afmelden, neem dan contact met ons opnemen via spiegelbeeld@verwijder-dit.vhto.nl. 

Spiegelbeeld

Persoonlijke gegevens
De gegevens uit dit formulier gebruiken we alleen voor de activiteiten waarvoor je je aangemeld hebt. We geven nooit jouw gegevens aan derden zonder toestemming.
Opleiding
Werk
Ben je student? Dan kun je deze tab overslaan.
Inzet voorlichtingsactiviteiten
Je mag zelf bepalen hoe vaak je aan voorlichtingsactiviteiten wilt deelnemen. Je ontvangt een uitnodiging wanneer er bij jou in de buurt een activiteit wordt georganiseerd.

Toelichting voorlichtingsactiviteiten

Speeddates: vrouwelijke bèta/technische en IT professionals gaan met meisjes uit het voortgezet onderwijs in gesprek over opleiding, werk en belangrijke keuzemomenten. Het speeddaten duurt meestal een uur en is onderverdeeld in vier sessies van 15 minuten. 

Gastlessen: De gastles vindt plaats op een basisschool. Een vrouwelijke bèta/technische of IT-professional komt op bezoek in de klas, vertelt over haar beroep en laat leerlingen materialen zien die met haar werk te maken hebben

Mentoring: Bij mentoring wordt iemand met meer ervaring (school, opleiding, werk) gekoppeld aan iemand met minder ervaring. Bij mentoring gaat het om het stimuleren en ondersteunen van meisjes en vrouwen (op alle niveaus) die een (school)loopbaan in bèta/techniek/IT ambiëren of die al studeren/werkzaam zijn op het gebied van bèta/techniek/IT.

Workshadowing: Een dag(deel) meelopen met een vrouw in een bèta/technische of IT-functie biedt meisjes uit het voortgezet onderwijs de mogelijkheid om kennis te maken met de inhoud van de functie en zicht te krijgen op de variatie in activiteiten gedurende een werkdag.

Publiek optreden: Soms zoekt VHTO een rolmodel voor panels of presentaties bij conferenties (georganiseerd door VHTO) of wanneer we door de pers benaderd worden.

Aanmelden

*Privacy statement

VHTO respecteert de privacy van de verstrekte contactgegevens. Wanneer je je aanmeldt voor Spiegelbeeld, worden je gegevens opgeslagen in onze database Spiegelbeeld. VHTO gebruikt de gegevens alleen ten behoeve van en in overeenstemming met het realiseren van de doelstellingen van Spiegelbeeld. De gegevens worden niet zonder vooraf door jou verleende toestemming aan derden verstrekt. Wil je de gegevens veranderen of jezelf afmelden, dan kun je contact met ons opnemen via spiegelbeeld@verwijder-dit.vhto.nl