Aanmelden bedrijf Girlsday 2021

Aanmelden Girlsday 2021

Aanmelden Girlsday 2021: bedrijven
Als bekend is welke school op bezoek komt, vul dan hieronder de gegevens van de school in. Op deze manier kan VHTO de school van de juiste informatie voorzien, materialen toesturen en vermelden op de deelnemerslijst.
Indien u bemiddeling van VHTO vraagt, vul onderstaande vragen dan zo volledig mogelijk in. Op die manier kan VHTO de beste match maken.

*Voorwaarden Girlsday

Girlsday is een leerzame en feestelijke dag die veel tijd en geld kost om voor te bereiden. Met zo veel enthousiaste bedrijven en scholen is het ieder jaar weer een puzzel om alle deelnemers een mooie ervaring te kunnen geven. Om dit zo goed mogelijk te organiseren, stellen we daarom een aantal voorwaarden:

  • Uw deelname kan tot uiterlijk 4 weken voor Girlsday worden geannuleerd.
  • Het aantal meisjes dat is opgegeven bij de inschrijving is ook het aantal meisjes dat VHTO voor uw bedrijf gaat werven. Als blijkt dat er meer of minder meisjes welkom zijn, dan dient u dit minimaal 4 weken voorafgaand aan Girlsday door te geven.
  • Een tweede contactpersoon waarmee gecommuniceerd kan worden over Girlsday is verplicht. Mocht u onverhoopt uitvallen, dan dient u dit aan ons en de tweede contactpersoon door te geven, zodat uw afwezigheid de organisatie van Girlsday niet belemmert.