Aanmelden school Girlsday 2021

Aanmeldformulier

Aanmelden Girlsday 2021 scholen
Als bekend is naar welk bedrijf u gaat, vul dan hieronder de gegevens van het bedrijf in. Op deze manier kan VHTO het bedrijf van de juiste informatie voorzien, materialen toesturen en vermelden op de deelnemerslijst.
Heeft u suggesties of voorkeuren voor bedrijven/instellingen? Als u eerder aan Girlsday heeft deelgenomen, kunt u hier aangeven of u bij hetzelfde bedrijf op bezoek wilt gaan:

*Voorwaarden Girlsday

Girlsday is een leerzame en feestelijke dag die veel tijd en geld kost om voor te bereiden. Met zo veel enthousiaste bedrijven en scholen is het ieder jaar weer een puzzel om alle deelnemers een mooie ervaring te kunnen geven. Om dit zo goed mogelijk te organiseren, stellen we daarom een aantal voorwaarden:

    • Uw deelname kan tot uiterlijk 4 weken voor Girlsday worden geannuleerd.
    • Het aantal meisjes dat is opgegeven bij de inschrijving is ook het aantal meisjes waarvoor VHTO op zoek gaat naar een bedrijf. Als blijkt dat er meer of minder meisjes zullen deelnemen, dan dient u dit minimaal 4 weken voorafgaand aan Girlsday door te geven.
    • Een tweede contactpersoon waarmee gecommuniceerd kan worden over Girlsday is verplicht. Mocht u onverhoopt uitvallen, dan dient u dit aan ons en de tweede contactpersoon door te geven, zodat uw afwezigheid de organisatie van Girlsday niet belemmert.