Aanmelden school Girlsday 2022

Aanmelden Girlsday 2022

Gegevens school
Gegevens contactpersoon
Aanpak
Indien u bemiddeling van VHTO vraagt:
Om welk bedrijf gaat het? Op deze manier kan VHTO het bedrijf van de juiste informatie voorzien, promotiematerialen toesturen en vermelden op de deelnemerslijst.
Indien u via een andere partij dan VHTO aan een bedrijf gekoppeld bent:
Verzend formulier

*Voorwaarden Girlsday

Girlsday is een leerzame en feestelijke dag die veel tijd en geld kost om voor te bereiden. Met zo veel enthousiaste bedrijven en scholen is het ieder jaar weer een puzzel om alle deelnemers een mooie ervaring te kunnen geven. Om dit zo goed mogelijk te organiseren, stellen we daarom een aantal voorwaarden:

  •  
  • Uw deelname kan tot uiterlijk 4 weken voor Girlsday worden geannuleerd.
  • Het aantal meisjes dat is opgegeven bij de inschrijving is ook het aantal meisjes dat VHTO gaat werven/ waar VHTO plek voor zoekt bij een of meerdere bedrijven. Als blijkt dat er meer of minder meisjes welkom zijn, dan dient u dit minimaal 4 weken voorafgaand aan Girlsday door te geven.
  • Een tweede contactpersoon waarmee gecommuniceerd kan worden over Girlsday is verplicht. Mocht u onverhoopt uitvallen, dan dient u dit aan ons en de tweede contactpersoon door te geven, zodat uw afwezigheid de organisatie van Girlsday niet belemmert.