Met onderstaand formulier meld je je aan voor Girls' Day 2023 op 30 maart 2023.

Na aanmelding ontvang je een automatische mail met daarin de gegevens die je hebt ingevuld. VHTO verwerkt vanaf november de aanmeldingen. We zullen dan nogmaals je aanmelding bevestigen. Voor eind februari 2023 zullen we je informeren over een eventuele match.

Aanmelden school Girls' Day 2023

Aanmelden Girls' Day 2023

Gegevens school
Gegevens contactpersoon
Aanpak
> Vul onderstaande vragen in als je bemiddeling vraagt van VHTO.
> Regel je zelf een bedrijf? Vul dan onderstaande informatie in als het contact is bevestigd.
Is het contact nog niet bevestigd? Vul dan niets in. We nemen in november contact op voor meer informatie.
Om welk bedrijf gaat het? Op deze manier kan VHTO het bedrijf van de juiste informatie voorzien, promotiematerialen toesturen en vermelden op de deelnemerslijst.
> Word je via een andere partij dan VHTO aan een bedrijf gekoppeld? Dan horen we graag van je wie dat is.
Verzend formulier

*Voorwaarden Girls'Day

Girls' Day is een leerzame en feestelijke dag die veel tijd en geld kost om voor te bereiden. Met zo veel enthousiaste bedrijven en scholen is het ieder jaar weer een puzzel om alle deelnemers een mooie ervaring te kunnen geven. Om dit zo goed mogelijk te organiseren, stellen we daarom een aantal voorwaarden:

  • Jouw deelname kan tot uiterlijk 6 weken voor Girls’ Day worden geannuleerd.
  • Het aantal meisjes dat is opgegeven bij de inschrijving is ook het aantal meisjes dat VHTO gaat werven/ waar VHTO plek voor zoekt bij een of meerdere bedrijven. Als blijkt dat er meer of minder meisjes welkom zijn, dan dien je dit minimaal 6 weken voorafgaand aan Girls’ Day door te geven. Scholen willen vaak met meer dan 10 meisjes op bezoek, daarom vragen wij om in elk geval minimaal 10 meisjes te ontvangen bij jouw organisatie.
  • Een tweede contactpersoon waarmee gecommuniceerd kan worden over Girls’ Day is verplicht. Mocht je onverhoopt uitvallen, dan dien je dit aan ons en de tweede contactpersoon door te geven, zodat jouw afwezigheid de organisatie van Girls’ Day niet belemmert.
  • Je kunt op 30 maart 2023 een activiteit organiseren met de school of het bedrijf waaraan je bent gekoppeld, zodat eventuele coronamaatregelen geen invloed hebben op de organisatie van de Girls’ Day-activiteit. Ook bij ziekte of quarantaine kunnen de activiteiten doorgaan.