Maak meisjes enthousiast voor jouw opleiding, functie of beroep

Aanmelden

Wil je je als vrouwelijke beroepsbeoefenaar inschrijven in de database van VHTO? Meld je dan aan en vul je gegevens in. VHTO neemt daarna contact met je op om de inschrijving compleet te maken en om je meer informatie te geven.

Lees meer

Visitekaartjes van Spiegelbeeld

Heb je leuke collega’s, medestudentes, vriendinnen of familieleden die zich willen inzetten om meer meisjes enthousiast te maken voor een toekomst in bèta, techniek of ICT? Geef ze jouw Spiegelbeeld visitekaartje! Bestel de gratis visitekaartjes via spiegelbeeld@verwijder-dit.vhto.nl

Over Spiegelbeeld

Veel meisjes hebben geen (goed) beeld van bèta/technische opleidingen en beroepen. Als vrouwelijke professional van Spiegelbeeld geef je ze een kijkje in de toekomst. Je laat meisjes mogelijkheden in bèta, techniek of ICT zien, waar ze misschien nog nooit aan hebben gedacht!

Lees meer

Verhuisd? Of een andere wijziging doorgeven

Ben je verhuisd? Misschien van baan gewisseld? Of tijdelijk ben je niet beschikbaar? Geef het door! Mail je nieuwe gegevens naar naar spiegelbeeld@verwijder-dit.vhto.nl

Activiteiten

Door je in te schrijven in de database Spiegelbeeld van VHTO kun je aan allerlei activiteiten meedoen om meisjes enthousiast te maken voor bèta, techniek of ICT. Voordat je daaraan begint, biedt VHTO je een training aan om de activiteiten die je uitvoert tot een succes te maken.

Lees meer

Een voorlichting geven bij jou of bij jouw bedrijf in de buurt?

Als je een voorlichting wilt geven op een school in de omgeving van jouw bedrijf of woonadres, stuur dan een e-mail naar spiegelbeeld@verwijder-dit.vhto.nl. Dan bekijkt VHTO welke scholen in jouw omgeving staan aangemeld voor voorlichtingsactiviteiten.