Ik ben een werkgever

Bij het uitvoeren van onze missie spelen organisaties een belangrijke rol. Niet alleen voor financiële ondersteuning, ook als werkgever. We bieden daarom verschillende mogelijkheden om als werkgever bij te dragen aan meer vrouwen in bèta, techniek en IT.

Doe mee

Ik werk bij een onderwijsinstelling

Als meisjes op jonge leeftijd al kennismaken met bèta, techniek of IT dan is de kans groter dat ze er later voor kiezen. Daar beginnen onze interventies al in het basisonderwijs. Aan onderwijsinstellingen na het voortgezet onderwijs geven we advies voor een inclusieve leeromgeving.

Doe mee

Ik ben een vrouw die werkt in bèta, techniek en IT

Bij het aanpakken van hardnekkige genderstereotiepe opvattingen over technische beroepen is belangrijk om vrouwen in bèta, techniek en IT zichtbaar te maken. Vrouwen die werken in deze sectoren zetten we daarom in tijdens onze interventies of koppelen we media of eventprogrammeurs.

Doe mee

Ik ben een particulier

Voel je je betrokken bij de missie van VHTO? Vind je het belangrijk dat meer meisjes voor een toekomst in bèta, techniek en IT kiezen? Met jouw hulp als particulier draag je bij aan het mogelijk maken van onze activiteiten. Wij zijn blij met elke bijdrage!

Doe mee
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij VHTO en de activiteiten van VHTO?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief